Izbor
Korpa

Načini isporuke*

Obaveza pregleda artikala

Molimo Vas da prilikom isporuke pregledate artikle i da sva eventualno uočena oštećenja ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24 časa prijavite službi reklamacija Prodavca (Metalimpex doo Kraljevo) na broj telefona 036/331-493 ili na mail reklamacije@messar.rs. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da artikle koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.


Isporuka robe na teritoriji R. Srbije

  • Za sve porudžbine na teritoriji R. Srbije (bez KiM), Prodavac vrši besplatnu isporuku za porudžbine čija je minimalna vrednost 10.000 RSD.
  • Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 10.000 RSD, isporuka se vrši putem kurirske službe; troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 640 RSD
  • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.
  • Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h (kurirska služba).
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija Prodavca na broj telefona 036/331-493.


Ograničenja isporuke robe

  • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.
  • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća, odnosno uslovno moguća nakon prethodnih provera svih mogućnosti.
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa Politikom privatnosti.